KUSH ËSHTË INAS?

INAS është një institucion me qëllime sociale e promovuar nga CISL (Konfederata Italiane e Sindikatave të Punës), një nga sindikatat kryesore italiane.

INAS gjithmonë ka dhënë ndihmë dhe konsulencë për miliona punëtorë, pensionistë, emigrantë dhe imigrantë, duke i ndihmuar ata të arrijnë respektimin e të drejtave të tyre sociale.

INAS është i pranishëm në të gjitha qytetet kryesore italiane dhe ka një rrjet zyrash që garantojnë qasje të lehtë në shërbimet e tij në të gjithë vendin.
INAS gjithashtu mbron dhe ndihmon qytetarët italianë jashtë vendit, përmes zyrave me një prani të fortë në vendet e emigracionit italian në Evropë, Amerikë dhe Australi.
INAS është rezultat i profesionalizmit të përditësuar vazhdimisht me qëllim ofrimin e zgjidhjeve më të mira për problemet që lidhen me botën e punës, sigurimet shoqërore dhe mirëqenien.

Duke përdorur faqen, ju pranoni përdorimin tonë të cookies. Më shumë informacion

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Close