ÇFARË BËN INAS

INAS kryen veprimtari informacioni, asistence dhe mbrojtjeje për të pasur qasje në përfitimet sociale të administruara nga administrata publike, nga organe private ose shtete të huaja, në favor të shtetasve italianë, me origjinë italiane ose që kanë punuar në Itali.
Mund të kontaktoni INAS-in për:

  • Pensionet e pleqërisë
  • Pensionet e invaliditetit
  • Verifikimi i kontributeve / Rikonstruktim i viteve të sigurimit
  • Përfitimet familjare
  • Aksidente dhe sëmundje profesionale
  • Nënshtetësinë Marrëdhëniet me Konsullatën

Duke përdorur faqen, ju pranoni përdorimin tonë të cookies. Më shumë informacion

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Close